Sommarresa till Sydamerika

Ja, nu närmar sig sommaren med stormsteg. Då ska semester planeras så klart. Eftersom jag är en utpräglad vintermänniska vill jag egentligen ha merparten av semestern vintertid, men det finns ett sätt att lösa detta. Jorden är som bekant rund och när det är sommar på norra halvklotet så är det vinter på södra! Därför har vi börjat titta på de för mig nya resmålen Chile och Argentina som ett möjligt semesteralternativ sommartid. Det finns mycket fina alpina skidorter i bergskedjan Kordiljärerna som ligger mellan de båda länderna. De håller minst samma klass som de Europeiska skidorterna. Nu är det inte säkert att vi kommer iväg just denna sommar men den research vi gör nu kan användas nästa sommar i så fall. Vi försöker vara långsiktiga för ett bra resultat. Det här är en lång resa som kostar ganska mycket och måste planeras väl, vi lämnar ingenting åt slumpen. i Halmstad hittade jag en finansiell konsult som kan hjälpa till med finansiering och allt kring det. Det kommer att bli underbart!

Berg och moln

Author: