Mys inomhus när snön yr

Att vara utomhus när det snöar är för det mesta något som jag tycker mycket om, men ibland kan det bli för mycket – snöoväder är ju inte särskilt roligt. Det positiva med detta är dock att det är betydligt mysigare att vara inomhus när det snöar och är kallt utomhus än när värmen ligger på. Jag brukar skruva upp elementen eller tända en brasa, dra på mig mysiga tofflor och en fleecetröja och göra en kopp te. När det är klart slår jag mig ner på en favoritplats i hemmet, stänger av telefonen och läser en bok. Senast läste jag Råttfångaren, vilket var en riktigt bra bok. Om du har svårt att behålla koncentrationen när du läser kan du istället välja att lyssna på en ljudbok, sticka, måla, spela spel eller göra något annat mysigt medan snön yr utanför fönstret.

Author: