Tre vinterlekar

I norra Sverige har redan första snön och kylan anlänt men det är inte så länge kvar tills snön ligger vit i hela landet. Fast än så länge får vi söderut besöka vape butiker för att fixa ångan vid utandningen. Många stannar inomhus men det finns massor av roliga lekar att göra i snön. Den första leken är Herren på täppan som är en ganska vild lek. Här gäller det att ha en kulle och knuffa ner de andra deltagarna, eller laget om ni delar in er i två grupper. Sist kvar på kullen segrar. En annan rolig lek är snöbana. Koka rödbetor och använd spadet till att markera ut en bana och tävla mot varandra. Här kan ni använda skidor, bob, pulkor eller något annat. Det sista tipset är att gå på skattjakt. Göm flera reflexer utomhus och sedan utrustar ni er med ficklampor. Den som hittar flest reflexer vinner. Till den sista leken behöver det inte ens vara snö.

Kvinna andas ut ånga
Två personer leker i snön

Author: admin