Åka snowboard

Att åka snowboard är något av det roligaste man kan göra på vintern, det kräver lite tålamod för att lära sig men det är väl värt det. I början kommer du ramla mycket men ju mer du tränar desto bättre kommer det att gå och till slut sitter allting. Det mesta handlar egentligen om rädsla som måste överkommas och faktum är att risken för skador är ganska liten, mindre än vid skidåkning. Att åka snowboard är fartfyllt och ger en riktigt bra motion för hela kroppen där rygg, mage, ben och axlar tränas effektivt. Det kan vara en bra idé att hyra utrustning i början för att känna på om det är något för dig, om du sedan vill köpa egen utrustning så finns det snowboards från ca 2500 kronor och uppåt. Dessutom behöver du också bindningar, hjälm och pjäxor. Jag tog ett snabbt lån på zensum och skaffade utrustningen, det gäller att komma igång så länge den underbara vintern varar. Jag rekommenderar starkt att du provar på snowboard, du kommer att ha otroligt kul.

En snowboardåkare som tar på sig pjäxor

Author: